Templates by BIGtheme NET
Home / Biografie / Descendants 2 2017

Descendants 2 2017

Descendants 2 2017, La câteva luni după ce a devenit cetăţean al Auradon, Mal se străduieşte să se adapteze noii vieţi de celebritate, fiind iubita lui King Ben. ea îşi vopeşte părul blond şi îşi păstrează o personalitate demnă de-o prinţesă cu care se simte foarte incomodă. Ea îşi spune oful prietenilor săi, Evie, Carlos şi Jay, dar aceştia sunt mulţumiţi de viaţa lor în Auradon şi nu vor să se întoarcă pe Insula Pierduţilor. Evie o ciondăneşte pe Mal pentru că se bazează pe cartea de magie a mamei sale ca să-şi rezolve problemele.
Carlos, care-şi doreşte să o invite pe Jane la balul Cotillion, se duce la Mal pentru a-i cere ajutorul cum să o abordeze. Mal îi oferă o bomboană care îl va ajuta să fie sincer şi deschis cu ea. Problema apare atunci când câinele Duce o mănâncă şi începe să vorbească în mod magic o engleză fluentă şi sinceră. Ben descoperă faptul că Mal uzează magia şi ea îşi deschide sufletul mărturisindu-şi toate nesiguranţele.
În cele din urmă, Mal se întoarce pe Insulă care acum este condusă de fosta prietenă Uma, alături de Harry Hook şi de Gil. Mal îşi vizitează stilista, pe Dizzy Tremaine, nepoata lui Lady Tramaine, care îi reface părul în movul ce-o caracterizează. Harry descoperă că Mal s-a întors şi se grăbeşte să o informeze despre acest fapt pe Uma. Ben, Evie, Jay şi Carlos află de plecarea lui Mal şi se furişează pe Insulă pentru a o găsi, numai că Gil îi reperează imediat.
Urmăreşte online filmul Descendants 2 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*