Templates by BIGtheme NET
Home / Actiune / Lethal Weapon III 1992

Lethal Weapon III 1992

Lethal Weapon III 1992, Cu două zile înainte de pensionare, Sergentul Roger Murtaugh (Danny Glover) şi partenerul său, Martin Riggs (Mel Gibson), sunt retrogradaţi deoarece au încercat să dezamorseze ei o bombă înaintea sosirii echipajelor de genişti şi cauzează distrugerea unui complex de birouri care oricum era gol. În timp ce se află pe stradă la patrulare, ei sunt martorii unui jaf asupra unei maşini blindate şi ajută la împiedicarea infracţiunii. Unul dintre hoţi reuşeşte să scape, dar celălalt este arestat.
Suspectul se pare că este un asociat de-al lui Jack Travis (Stuart Wilson), un fost locotenent din LAPD despre care se crede că este conducătorul unui grup infracţional de contrabandă cu arme ce îşi desfăşoară activităţile chiar în Los Angeles. Departamentul este îngrijorat de faptul că hoţii au folosit gloanţe ce pot penetra blindajul sau vestele antiglonţ – aceste gloanţe sunt cunoscute drept „ucigaşele de poliţişti”. Riggs şi Murtaugh sunt repuşi în funcţii şi desemnaţi să se ocupe de cazul lui Travis împreună cu sergentul Lorna Cole (Rene Russo) de la Afaceri Interne.
În momentul de faţă, Travis negociază cu un mafiot pe nume Tyrone (Gregory Millar) cu privire la un transport de arme. Hoţul care a scăpat este adus la Travis, iar acesta îl ucide imediat de faţă cu Tyrone deoarece a pus poliţia pe urmele sale. Travis îşi foloseşte apoi vechile date de identificare din poliţie (care sunt încă valabile) pentru a intra în camera de interogatoriul ca să-l ucidă pe suspectul aflat în custodia poliţiei înainte ca acesta să poată spune ceva.
Urmăreşte online filmul Lethal Weapon III 1992 (Armă Mortală III), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


Server Allvid


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*