Templates by BIGtheme NET
Home / Biografie / Love Potion No. 9 1992

Love Potion No. 9 1992

Love Potion No. 9 1992, Paul Matthews (Tate Donovan) este un chimist singuratic ce are o pasiune pentru colega de serviciu Diane Farrow (Sandra Bullock). Prietenii lui îl duc la o ţigancă de pe strada 34th and Vine şi după ce aceasta îi citeşte în palmă îi oferă lui Paul „Poţiunea Dragostei Nr. 8” pe o foaie de hârtie. Ca om de ştiinţă, Paul are dubii referitoare la această poţiune magică, aşa că o aruncă la gunoi imediat ce ajunge acasă. Pe vremea aceea, prietenii lui Paul cumpără serviciile unei femei pe nume Marisa, dar cei doi nu fac nimic altceva decât să discute.
Cumva, însă, pisica lui ajunge în coşul de gunoi şi mănâncă o bucată din poţiune. După aceea, pisica începe să miaune şi să atragă toate pisicile din cartier. În momentul în care Paul observă rezultatele, el se duce să-i dea poţiunea lui Diane şi ei analizează apoi proprietăţile „ştiinţifice” ale acesteia. După ce o analizează, ei hotărăsc să o încerce pe ei înşişi drept cobai umani.
Diane ajunge să cucerească un italian foarte bogat, mogul în domeniul automobilistic şi prinţ al Angliei, în timp ce Paul are parte de mai multe aventuri temporare cu femei pe care le agaţă în baruri, supermarketuri şi diverse alte locuri neobişnuite. În cele din urmă, Paul şi Diane realizează atracţia romantică reciprocă şi ajung să se implice într-o relaţie mai mult decât profesională. Însă când Paul este pregătit să facă un pas mai important, Diane este de negăsit şi apoi ia o decizie care îi frânge inima.
Urmăreşte online filmul Love Potion No. 9 – Elixirul Dragostei (1992), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*