Templates by BIGtheme NET
Home / Animatie / Seoul Station 2016

Seoul Station 2016

Seoul Station 2016, Desfăşurându-şi evenimentele în jurul şi în interiorul gării din Seoul, filmul prezintă un om al străzii care pare să fie sursa unei apocalipse zombie. O tânără femeie fugită de acasă trebuie să încerce să supravieţuiască într-o lume care o priveşte ca pe ceva perisabil. Povestea are în centrul atenţiei două personaje principale; Suk-gyu, un tată care îşi caută fiica fugară (Hye-sun) şi descoperă că aceasta a luat calea prostituţiei. Epidemia zombie izbucneşte fix în momentul în care este aproape să se reunească tată cu fiică.
Hye-sun tocmai fugise din bordelul în care lucra şi acum locuieşte împreună cu iubitul ei bun de nimic pe nume Ki-woong, care intenţionează să o convingă din nou pe aceasta să se prostitueze şi el să-i fie peşte deoarece au probleme financiare. După ce se ceartă pe această temă, cei doi se despart şi sunt prinşi în haosul care a pus stăpânire pe întregul oraş. Hye-sun scapă cu bine alături de alţi câţiva oameni cu care se refugiază într-o celulă din puşcărie.
Curând, însă, ei realizează că un poliţist care a supravieţuit epidemiei a fost, totuşi, muşcat de către un zombie. Între timp, Suk-gyu se prezintă la Ki-woong drept un client interesat de serviciile fetei pentru a putea să obţină informaţii referitoare la locaţia ei. Cei doi merg acasă la Hye-sun şi descoperă că proprietara casei în care locuia fata s-a transformat în zombie. La secţia de poliţie, ofiţerul muşcat reuşeşte să cheme ajutoare înainte de-a fi răpus de infecţia provenită de la muşcătură.
Urmăreşte online filmul Seoul Station 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*